O Nama

TKO SMO MI?

Izvođenje radova iz oblasti visokogradnje, niskogradnje, remonta i montaže industrijskih postrojenja, projektovanje i inžinjering, naročito specijalizovana za radove koji se izvode pod izolacionim aparatima gdje imamo sav stručni kadar osposobljen za tu vrstu posla. Raspolažemo svom potrebnom opremom za izvođenje svih navedenih radova. Vršimo izgradnju stambeno poslovnih objekata od početnih grubih radova do sistema ključ u ruke.

LOGO VECTOR

HISTORIJA

fajol_1

1998 . Osnovana kompanija

Firma Fajol doo Lukavac osnovana je 1998 godine u Lukavcu Bosna i Hercegovina  i do sada je ostvarila zapažene rezultate kako u gradevinskom dijelu tako i remontnim aktivnostima mašinskih poslova. Osnovna djelatnost je bila remont i revitalizacija industrijskih postrojenja .

fajol_2

2000 . Kompanija raste

Izvodenje radova iz oblasti visokogradnje, niskogradnje, remonta i montaže industrijskih postrojenja, projektovanje i inžinjering, naročito specijalizovana za radove koji se izvode pod izolacionim aparatima gdje ima sav stručni kadar osposobljen za tu vrstu posla.

fajol_3

2009. Upravitelj za održavanje zajedničkih dijelova zgrada

Od 2009 godine postajemo i Upravitelj za održavanje zajednickih dijelova zgrade gdje je naša firma dobila certifikat od Opcine Lukavac. Na našoj stranici možete pronaci informacijama o nekim poslovima koje smo uspješno obavljali

fajol_4

2016 . Danas

U pogledu građevinskih radova stiče veoma zapažene rezultate kako u Bosni tako i u Regiji .
Kvalitet ,brzina izvođenja radova ,maksimalno poštivanje rokova su prednosti naše kompanije
Trenutno zapošljavamo 130 radnika a u toku godine i do 200 radnih mjesta .

VIZIJA KOMPANIJE

Strateški opredjeljeni da po kvalitetu svojih proizvoda i usluga budemo značajan partner u  oblasti izvođenja gradevinskih radova u svim oblastima građevinarstva kao i zanatskih radova. Svoju viziju ostvarujemo stalnim proširenjem vrste i obima poslova, povećanjem broja zaposlenih, povećanjem kvaliteta usluga i na taj način jačanjem svoje uloge na sve zahtjevnijem tržištu.

CILJEVI

Naš cilj je da svojom idejom brzo i efikasno, a uz to i vrhunski i kvaliteno zadovoljimo kriterije naših klijenata i investitora. Naš stručni kadar ce Vaše snove pretvoriti u stvarnost.

NAŠA MISIJA

Svrha postojanja naše kompanije :

  • Rastom i dobrim poslovanjem osigurati dobit za Kompaniju
  •  Doprinijeti poboljšanju kvaliteta života
  •  Unapređenje procesa rada
  •  Uspostaviti dobre i partnerske odnose sa dobavljačima
  •  Orjentisati se prema potrebama kupaca i držati do datih obećanja

fajol_5

 Vaš DOM

Projektovanje

Vaša ideja , naša realizacija.